Kucharz/kucharka
Wykształcenie: średnie zawodowe
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: praca w zespole
Uprawnienia: dobra organizacja pracy
Uprawnienia: punktualność
Wymagania inne:
doświadczenie w pracy w gastronomii
Hornówek
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 700 do 5 000 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Zobacz podobne oferty
-
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw kuchni filipińskiej oraz indyjskiej zarówno pod względem smakowymjak i estetycznym. Zarządzanie zespołem kuchni w przyjaznej atmosferze,...
-
Zapoznanie się z organizacją pracy w kuchni szpitalnej, zasadami BHP i p/poż, obowiązującymi procedurami instrukcją HACCP, oraz wymogami sanitarnymi.Wkonywanie obróbki surowców potrzebnych do...
-
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Znajomość kuchni orientalnej i przygotowywanie potraw kuchni orientalnej.