Szef kuchni (kuchmistrz) k/m
Wykształcenie: średnie zawodowe
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Uprawnienia: Kuchnia japońska
Wymagania inne:
Wymagania: wykształcenie: średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni japońskiej, ksiażeczka do ceów danitarno-epidemiologicznych, rok doświadczenia zawodowego.Nieregularne godziny pracy.
Warszawa
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 43,00 PLN
Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Zobacz podobne oferty
-
Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa...
-
- przygotowywanie japońskich potraw zgodnie ze standardami menu- kontrola jakości produktów- zakup produktów- przestrzeganie norm i standardów sanitarnych- utrzymanie czystości w miejscu pracy...
