Chef de Partie – ala carte


Chef de Partie – ala carte
Obowiązki
- Samodzielne przygotowywanie potraw, zgodnie z recepturami menu kuchni restauracyjnej
- Postępowanie zgodnie z procedurami i wytycznymi Szefa Kuchni
- Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzegając standardów bezpieczeństwa żywności
- Ścisła współpraca z zespołem kuchni i serwisu
Wymagania
- Doświadczenie w pracy minimum rok
- Gotowość do wykonywania zadań w warunkach dużej presji czasu
- Motywacja i pasja do gotowania, chęć rozwoju zawodowego
- Doskonałe umiejętności komunikowania się i pracy zespołowej
- Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP
Mile widziane
- Wykształcenie kierunkowe – gastronomiczne
Oferujemy:
- Praca w zespole otwartym na ludzi
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub B2B
- Liczne możliwości rozwoju zawodowego
- Elastyczny grafik, możliwe nadgodziny
- Możliwość dołączenia do dodatkowego ubezpieczenia grupowego
- Prywatna opieka medyczna, dostęp do 63 specjalności
- Program emerytalny
- Szkolenia rozwojowe i stanowiskowe
Zobacz podobne oferty
-
Twój zakres obowiązków zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie...
Dodano: wczoraj
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Lokalizacja: mazowieckie / Ożarów Mazowiecki
-
przygotowywanie półproduktów oraz produktów według wskazanych receptur i technologii, utrzymywanie czystości stanowiska pracy, zaznajomienie z pracą na danym stanowisku, praca z czekoladą,...
Dodano: 2025-06-05
TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars
Lokalizacja: mazowieckie / Mokobody
-
Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy,...
© 2020
PRACA W MAZOWIECKIM – Wszelkie prawa zastrzeżone
