Kucharz k/m
Zawód: Kucharz*
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania inne:
Wymagania:- wykształcenie zasadnicze zawodowe (gastronomiczne);- książeczka sanepid;- komunikatywna znajomość języka polskiego;Praca w godzinach: 07:00-15:00;
Warszawa
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 4 200 PLN
Opis wynagrodzenia:
+ premia 20% wynagrodzenia zasadniczego;+ dodatek za wysługę lat od 5 do 20 %;+ ZFŚS;Łączne wynagrodzenie nie mniejsze niż minimalne wynagrodzenie za pracę.
Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Zobacz podobne oferty
-
- przygotowywanie dań kuchni peruwiańskiej - gotowanie, wydawanie potraw, układanie menu, koordynowanie zamówień produktów z krajów hiszpańskojęzycznych Wymagania konieczne: Wykształcenie:...
-
kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o...
-
Przygotowywanie potraw, obróbka wszelkich surowców do produkcji posiłków, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków. Wymagania konieczne:...
