Kucharz/kucharka
Wykształcenie: średnie zawodowe
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: praca w zespole
Uprawnienia: dobra organizacja pracy
Uprawnienia: punktualność
Wymagania inne:
doświadczenie w pracy w gastronomii
Hornówek
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 700 do 5 000 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Zobacz podobne oferty
-
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego,...
-
Przygotowywanie dań, pieczenie smażenie, przygotowywanie ciasta na pizzę, makaronu. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne:...
-
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według oryginalnych receptur, kontakt telefoniczny i mailowy z zagranicznymi sprzedawcami produktów kuchni arabskiej i indyjskiej. Wymagania konieczne:...