Mistrz Kuchni (K/M)
Novotel Warszawa Centrum
Mistrz Kuchni (K/M)
Miejsce pracy: Warszawa
Nr ref.: K/0925/NWC
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu.
- Zapewnienie wysokiej jakości serwowanych potraw i doznań kulinarnych dla gości.
- Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP.
- Współpraca z zespołem kuchni i obsługą hotelu.
Wymagania:
- Wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie na stanowisku kuchmistrza.
- Znajomość języka polskiego umożliwiająca swobodną komunikację.
- Umiejętność pracy zespołowej i pod presją czasu.
- Dbałość o higienę i porządek w miejscu pracy.
- Gotowość do rozwoju zawodowego.
- Prawo do pracy na terenie RP.
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w renomowanej sieci hotelowej.
- Premie półroczne, dofinansowanie wypoczynku i świadczenia świąteczne.
- Prywatną opiekę medyczną Medicover i kartę Multisport.
- Obiady pracownicze i spotkania integracyjne.
- Karty zniżkowe na pobyty w hotelach sieci na całym świecie.
- Program poleceń pracowniczych z gratyfikacją finansową.
- Realne możliwości rozwoju zawodowego.
Zobacz podobne oferty
Dodano: dzisiaj
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ
Lokalizacja: mazowieckie / Siedlce, ul. Armii Krajowej 5
-
Twoje główne zadania: przygotowywanie ciast, deserów zgodnie ze standardami kuchni i dbałością o wysoką jakość efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji...
-
pomoc w przygotowywaniu posiłków, odpowiedzialność za jakość i ilość przygotowywanych posiłków, współpraca z zespołem, przestrzeganie zasad i przepisów sanitarnych, utrzymanie...
Dodano: wczoraj
Zakład Produkcyjno-Usługowy "Sekret Smaku" Joanna Gronowska
Lokalizacja: mazowieckie / Łukowo (pow. makowski, gm. Karniewo), Łukowo
-
przyjmowanie dostaw, obróbka termiczna, pakowanie, etykietowanie produktu gotowego Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:
© 2020
PRACA W MAZOWIECKIM – Wszelkie prawa zastrzeżone
PRACA W MAZOWIECKIM – Wszelkie prawa zastrzeżone
