Pracownik kuchni oddziałowej
Pracownik kuchni oddziałowej
Lokalizacja: Warszawa
Nasze wymagania:
- Aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.
- Uczciwość oraz zaangażowanie przy wyznaczonych celach.
- Empatia i pozytywne nastawienie - Ty dbasz się o naszych Pacjentów, a my o Ciebie.
- Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.
Twoje zadania:
- Dystrybucja posiłków do pacjentów według zaleconych diet.
- Odbiór naczyń po posiłkach.
- Przestrzeganie porządku i czystości na stanowisku pracy.
- Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa żywności.
- Współpraca z dietetykiem i personelem oddziałów.
Zobacz podobne oferty
Dodano: wczoraj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
Lokalizacja: mazowieckie / Warszawa, Żoliborz
-
Wydawanie posiłków pacjentom do łóżek oraz zbieranie zastawy Mycie naczyń, sprzątanie kuchni, lodówki Dbanie o porządek w miejscu pracy Godziny pracy 7:00 – 19:00 Praca poniedziałek –...
-
Przygotowywanie posiłków typu fast - food, obróbka wszelkich surowców do produkcji posiłków, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi, wydawanie posiłków. Praca w godz. 7.00 do 15.00,...
Dodano: 2025-10-12
Bar Sonia S.C. Aneta Wieteska Paweł Stążecki
Lokalizacja: mazowieckie / Mysiadło
-
Kuchnia - szykowanie pół produktów , smażenie , produkcja potraw mącznych oraz mięsnych itp. sprzątanie Bufet - obsługa klienta ( wydawanie posiłków) szykowanie bufetu , sprzątanie bufetu...
© 2020
PRACA W MAZOWIECKIM – Wszelkie prawa zastrzeżone
