Zastępca Szefa Kuchni
- nadzór nad jakością serwowanych dań (à la carte, bufety śniadaniowe, obsługa konferencji i imprez),
- planowanie i kontrola zaopatrzenia kuchni (zamówienia, odbiór dostaw, magazynowanie),
- tworzenie i aktualizacja menu zgodnie z oczekiwaniami gości i trendami gastronomicznymi,
- organizacja pracy i zarządzanie zespołem kuchni,
- przygotowywanie ofert gastronomicznych i kalkulacji kosztów we współpracy z działem sprzedaży,
- bieżąca współpraca z Dyrekcją i innymi działami hotelu.
- kilkuletnie doświadczenie na stanowisku Zastępca Szefa Kuchni w hotelu (warunek konieczny),
- pasja do gotowania, kreatywność i zaangażowanie,
- umiejętność organizacji pracy własnej i zespołu,
- znajomość przepisów sanitarnych i systemu HACCP,
- komunikatywność i nastawienie na współpracę.
- stabilne zatrudnienie w renomowanym czterogwiazdkowym hotelu,
- konkurencyjne wynagrodzenie wraz z systemem premiowym,
- przyjazną atmosferę pracy opartą na partnerstwie i wzajemnym szacunku,
- preferencyjne stawki dla pracowników i ich rodzin w hotelach sieci CFI Hotels Group.
Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.
Wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do firmy Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2 (Pracodawca), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2
2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu. - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz Kodeksu Pracy z dnia 26 czerwca 1974 r.
3) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres trwania rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
4) Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody.
5) Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
6) Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w oparciu o przepisy prawa a w pozostałym zakresie jest dobrowolne.
Zobacz podobne oferty
-
Twoja misja Będziesz wspierać Szefa kuchni w zarządzaniu pracą kucharzy, sprawnym wydawaniu dań, zarządzaniu stanem magazynowym oraz rozwijaniu menu. Wszystko po to, aby nasi goście mogli...
-
Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy,...
